Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Serbest kürsü
 Evcil Köpek Forum : Serbest kürsü
Konu Konu: HAYVANLARI SEVMEYEN VAR MI? Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
surgeon
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ülke: Turkey
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 1
Gönderen: 10-Ocak-2010 Saat 01:36 | Kayıtlı IP Alıntı surgeon

Herkese Merhaba! Ben ERÜ Veteriner Fakültesi öğrencisiyim. Bazen fakülte kliniğine duyarlı ama parasız kimseler sokakta yaşayan hasta yada kaza geçirmiş hayvanları getiriyorlar. Bazen de kapıya bırakıp görünmeden gidiyorlar. Burada tedavi ücretli olduğu için hayvanlar kaderleriyle başbaşa bırakılıyor. Kimi zaman kendi aramızda para toplayıp ufak masrafları karşılıyoruz ama herzaman bu olmuyor. İş paraya gelince kimse elini cebine atmak istemiyor yada biraz gönülsüz davranıyor. Belki çoğumuzun bildiği reklam mailleriyle kazanç sağlayan siteler var. Arkadaşım kanalıyla güvenilirliğine inandığım siteye bende üye oldum. Ne kadar çok Alt üyen varsa(onların okuduğu maillerden davet edende kazanıyor) kazancın artıyor. ben bu durumu SAHİPSİZ HAYVANLAR için değerlendirmek istiyorum ve sizlerede davet linki gönderiyorum. Sadece üye ol, profilini doldur(gelen mail sayısını artırıyor) günde birkaç kez siteye gir. Para değil duyarlı olmanızı istiyorum. Yada kendi iliniz için böyle bir sistem oluşturun. Mail adresim " durmus.h.38@gmail.com". Saygılarımla. (link) http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=f 36bd531-b14c-496c-a643-7f13e2cea5df
Yukarı Dön Göster surgeon's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: surgeon

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma